Welkom bij SmartinChange

Een nieuwe naam maar met een enorme hoeveelheid praktijkervaring.

Na mijn prachtige carrière in de transport & logistiek ben ik in 2004 begonnen met verschillende opleidingen en cursussen om nog beter te begrijpen wat mensen beweegt en op welke manier je daar een positieve invloed op kunt uitoefenen.

Toen de keuze was gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder door het leven te gaan heb ik Transfiguro opgericht en heb ik vele mooie veranderprogramma’s mogen faciliteren. Daarnaast heb ik een enorme hoeveelheid maatwerk trainingen gegeven voor directie, managers, leidinggevenden, verkoop, operationele medewerkers en nog veel meer.

Ook ben ik een bevoorrecht mens dat ik van veel mensen het vertrouwen heb gekregen om ze te coachen en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling om hun toekomstige carrière helder richting te geven.

2020 was voor mij zakelijk een heel slecht jaar en dat heeft mij te denken gezet dat ik in 2021 de zaak weer wil laten kantelen. Tijd voor verandering dus, zo is SmartinChange ontstaan als nieuw initiatief maar met dezelfde ervaring.

In de komende periode wordt gewerkt aan een passend logo en zal de site ongetwijfeld nog wat kleine aanpassingen krijgen. Ik hoop dat ik jou kan en mag inspireren op jouw weg in je carrière.

Heb je vragen of wil je over bepaalde onderwerpen, nu of in de toekomst, meer weten? neem dan gerust even vrijblijvend contact met mij op.

Anton Van Beek