Bedankt voor het invullen van de test!

Nu je de test hebt ingevuld kun je hier bekijken waar je staat met jouw time management.

Scores:

van 0 tot 17 punten: Je planning is onvoldoende en je laat je teveel foor anderen sturen.

Van 18 tot 24 punten: Je probeert grip te krijgen op je tijd, maar je bent niet consequent genoeg om dat met succes te doen.

Van 25 tot 30 punten: Jouw time management is goed maar kan ongetwijfeld op onderdelen nog verbeterd worden.

Van 31 tot 46 punten: Gefeliciteerd (als je tenminste eerlijk tegen jezelf bent geweest). Je bent een voorbeeld voor iedereen die met tijd wil leren omgaan. Laat anderen van jouw ervaringen profiteren en leer hun de “grondbeginselen van Time Management”.

Maar wat ga jij vanaf vandaag doen om tenminste 3 van je tijdrovers te elimineren?

het is belangrijk dat je je bewust bent dat je gedrag en de manier waarop je daarmee omgaat van grote invloed is op het bereiken van je doelstellingen. Natuurlijk speelt je omgeving ook een grote rol en mogelijk dat manier van communicatie en het maken van keuzes daar een rol bij speelt.

Als je geen behoefte hebt aan een coachprogramma maar je zou wel graag willen sparren over jouw situatie dan kun je een éénmalig gesprek via Teams met mij inplannen zodat ik jou persoonlijke tips kan geven hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan.

Als je al een coachprogramma of overeenkomst met mij hebt dan vervalt dit aanbod uiteraard. Maar als je dat niet hebt dan is een gesprek mogelijk en belast ik je voor een gesprek van maximaal 30 minuten een bedrag van € 40,- (inclusief BTW is dat € 48,40) die je vooraf via een ‘betaalverzoek aan mij kunt voldoen. Je ontvangt achteraf een factuur hiervoor.

Tijdens dit gesprek nemen we kort door waar jij tegenaanloop en geef ik je verschillende praktische handige tips om efficiënt met je tijd om te gaan.